Абсолютно пристрастена

07 08 Абсолютно пристрастена

Огледални, пъстри, с дебели рамки…обожавам ги всичките. Обожавам ги като неизменен аксесоар за индивидуален стил и завършена визия. Изборът им говори толкова много, за личността ни. За усета към стилно и модерно, за правилен акцент на всеки аутфит.

Слънчевите очила наистина допълват и променят всяка визия! Необходим и особено важен аксесоар, който трябва да се подбира правилно и съобразено – цветово, стилово или според предпочитана марка. Установихме, че ретро вълната е безспорен фаворит в модните линии на настоящия сезон – облекло, бански и разбира се аксесоари – бижута и очила. Ретро моделите тип 60-те са подходящи са за романтичните почитателки на вечната класика. Тези модели се отличават се с големия си и широк диаметър, дебели рамки, бели, черни или  цветни, понякога с едвам доловими животински  шарки. 
Друг безспорен тренд са очилата тип “котешки очи” стил Мерилин Монро.Очилата с извити нагоре рамки, наподобяващи котешки очи или криле на пеперуда ще бъдат особено атрактивни тази година. Можем да ги открием в най-различни на цвят рамки, с комбинацията от тъмни или много светли стъкла. Също толкова атрактивни и модерни са очилата с квадратна форма. Особено модерни тази година, квадратните очилата ще ни залеят в най-разнообразни цветови окраски, а рамките преливат обагрени в различни цветове. Но моите абсолютни фаворити са огледалните, цветни очила, прекрасен летен акцент на всяка визия. И да не забравя, задължително OVERSIZE , вдьхновени от вечната Айрис Апфел.

Ако и вие имате слабост към слънчевите очила и все още се чудите кой модел би бил най-подходящ за вас, можете да прегледате любимия ми Seville Shop , в който да откриете модерни и актуални модели, на всички любими брандове.

Comments

comments

2 Comments
 • oakley sunglasses
  Posted at 09:32h, 27 September Reply

  Thanks very interesting blog!

  • K.Nikoloff
   Posted at 06:42h, 28 September Reply

   Thank you, very much…Enjoy your time here, i’ll be so happy to talk about fashion, togather.. see ya

Post A Comment