Атрактивна визия за Хелоуин!

27 10 Атрактивна визия за Хелоуин!

Дни преди Хелоуин ви споделям тазгодишната тематична визия, която избрах. Обичан от мнозина, неразбран и нехаресван от други, Вси Светии е празник, на който започнах да обръщам внимание след като дъщерите ми се родиха. Днес детските рождени дни не са това, което бяха.

Сред хилядите парти агенции и възможности за тематични украси, облекла и задължителното рисуване на лица, купонът за рожден ден се превърна в своеобразен Хелоуин. Преоблечени в рокли на любимите си Disney герои, момичетата с трепетно вълнение очакват този ден. За тях Хелоуин е поредния забавен празник, в който лицата им ще бъдат нарисувани тематично и ще похапват сладки изкушения на корем.

Миналата седмица ви разказах за стилните тематични бонбони на Modica Artistan Chocolates, които открих в  ТОВА МЯСТО, в комплект с една страхотна свещ на Gancini, която ухае на есен  – ванилия, канела и тиква. Толкова сладко изкушение, че наистина пленява всички сетива. Сигурна съм, че децата ще го харесат адски много, но го пазя за деня, заедно с още няколко други лакомства.

 

Остана да избера тематичния тоалет за тази година. Този път реших да не бъде специален костюм, който да нося само веднъж. Затова се спрях на класическа черна парти рокля, с много тюл, разбира се. Кокетен модел, с гол гръб, който позволява да носите дори и за официален повод, а през зимата, лесно може да се комбинира с риза, за да не “отлежава” в гардероба до следващото лято.

Моделът е на Polina Petrova Atelier – дама, която прави страхотни рокли. Материите и линиите, ще се уверите, са съвършени.  Ако планирате да посетите арт галерията на ТОВА МЯСТО, не пропускайте да попитате за моделите на Полина Петрова. Ще откриете истински съкровища.

 

Тази година реших Хелоуин да бъде повече забавен, но стилен, отколкото страшен. Към минималистичната ми визия, избрах няколко якри и забележими аксесоари – черно кожено колие на Vyara Tzeneva Jewellery, в комбинация с лилави елементи от вулканична лава и едни наистина нестандартни и доста ексцентрични чорапи с пера на Tights Art Lab.

С гримът този път реших да не прекалявам. Изпробвам мрежестия ефект на воалетката, с която завърших визията си. Гримът става изключително бързо и много ефектно, като ви съветвам да изпробвате и дантелен отпечатък на лицето, който също стои изключително, но си подсигурете по-едра дантела. Нужни са ви само добра основа за грим, кабуки четка и тъмни сенки, с които да създадете мрежестия отпечатък, на избраните от вас зони. Много тематично и въпреки това женствено и нежно.

Trick or treat, Fashion Gals?!

 

*Всеки един от артикулите може да откриете в арт пространствата на ТОВА МЯСТО на ул. Кърниградска 14, Одрин 74, а от скоро и на Славянска 6.

 

FGal

 

 

 

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment