БАЛЕВ БИО МАРКЕТ и КАФЕ

18 08 БАЛЕВ БИО МАРКЕТ и КАФЕ

Приятели, вчера имах възможността да бъда част от едно страхотно и различно събитие. До броени дни, предстои отварянето на първия БАЛЕВ БИО МАРКЕТ и КАФЕ. Това място е наистина изключително, различно по своя образ, предлагащо на своите посетители, спокойствие и наслада от здравословното и пълноценно пазаруване, хранене и начин на живот.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5136 IMG_5129 IMG_5124

Супермаркетът ще отвори врати официално на 24 август и ще подари на своите гости, незабравимо усещане за уют и истинско удоволствие от възможността за един различен шопинг. Магазинът на БАЛЕВ БИО предлага огромен асортимент от над 6000 био продукти за всички почитатели на здравословния лайфстайл.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG_5096

Местенцето е точно до входа на Южния парк, където спокойно ще може да изпиете любимото си кафе или здравословно смути на уютната тераса на кафето или в самия магазин, който предлага място за отдих с прекрасна библиотека, приютила в себе си едни от най-предпочитаните заглавия, както и наръчници за правилно хранене и готвене.

IMG_5237 IMG_5212

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тези, които следят блога ми, познават моите предпочитания към месните храни и нуждата, която организмът ми изпитва към месото. След такъв тип срещи, нещата поемат нова посока. Богатство е да познаваш много и различни хора, от които да черпиш енергия и познания като от ходещи енциклопедии. Такъв привкус остави у мен удивителната Бригита, виновникът всичко това да се случва. Жената, която стои зад идеята и концепцията БАЛЕВ БИО МАРКЕТ и КАФЕ да придобие духа и атмосферата на кокетните кафета в предпочитани локации като  Сан Франсиско, Ню Йорк и Лондон!

20160817_191250

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Едно наистина великолепно местенце, което заслужава вниманието, дори и на онези от вас, които винаги са смятали, че здравословният и био начин на живот им е твърде далечен.

IMG_5197 IMG_5153

IMG_5143 IMG_5180 IMG_5238

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment