Бляскави чанти за Новогодишната нощ

06 12 Бляскави чанти за Новогодишната нощ

С настъпване на празничния декември, месецът на блясък, разкош и много шампанско, реших да ви споделя моята колекция от ефектни чанти (клъч) за празничната нощ. Знаете, колко важни според мен, са аксесоарите във всяка визия. Добре подбраните елементи и атрактивни бижута, подчертават стила на всяка дама и усета и за мода. Те са финалният акцент на тоалета и винаги трябва да бъдат много внимателно съобразени не само с актуалните тенденции в момента, но и с цялостното ни излъчване. Затова подбрах тези ефектни предложения, част от които предмети от ежедневието, които имат специално послание.

1. Champagne bag

Въздушност, лекота и блясък, характеристиките на напитката, която ознаменува всеки празник и успех в живота ни. Напитката, която се превръща в символ на успеха – Бутилката шампанско! Какъв по-прекрасен избор за ослепителен детайл на вашия новогодишен тоалет. Гаранция, че ще съберете всички погледи.

special bag champagne

 

2. Perfume Bag

Другият женствен избор, с който ще подчертаете и добавите щипка елегантност в цялостната си визия е клъч под формата на шишенце парфюм. Божествен аксесоар, който красиво и стилно да скрие в себе си любимото червило, мобилния телефон и картата, сбъдваща желанията ви.

chanel clutch

aldo-shoes-atma-perfume-bag-in-pink. chanel'

 

3. Music case

За почитателките на изчистените и монохромни десени, съм подбрала една стилна и различна чанта под формата на позабравена ретро касета за касетофон. Все по-рядко може да открием в ежедневието си касетофон или устройство, на което да послушаме любимия си изпълнител. Фирма Chanel, увековечава този символ на 90-те в стилен и атрактивен вечерен клъч.

chluch1

 

4. Daily acessoaries

Продължавайки с нестандартните предложения, се спирам на няколко коктейлни чанти дали живот и дух на предмети от ежедневието ни или любими игри и занимания.
different bag

special bags

 

 

 

5. Nailpolish Bag

Един от любимите козметични аксесоари на всяка дама – лакът, превърнат в кокетен дамски клъч. Цветен и изключително атрактивен, прекрасен аксесоар, който спокойно може да оставите на празничната масата, без да се притеснявате, че “чантата” ви ще пречи на някого.

nail posih bag

6. Movie Box/ Clutch

Завършвам моя подбор,  с едно от любимите ми предложения. Защото това е вечерта на началото и края, а това е вашият филм. Превърнете го в един незабравим blockbuster.

Picmovie box clutch

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment