Влюбена съм в ТОВА МЯСТО

19 09 Влюбена съм в ТОВА МЯСТО

Fashion Gals,  с този пост поставям началото на една нова серия от красиви визии в най-новата рубрика в блога “ТОВА МЯСТО“, наречена на едно прекрасно арт пространство, в което истински съм влюбена “ТОВА МЯСТО“.

Тези от вас, които редовно са с мен в социалните мрежи вероятно са видели, че миналата седмица прекарах няколко страхотни часа, сред творчеството на едни от най-харесваните от мен родни бг дизайнери и техните произведения, брилянтно селектирани на едно място – ТОВА МЯСТО!

За него съм ви говорила много! Oще през лятото, когато там открих една от прекрасните елегантни рокли на ATTITUDE157, която упорито издирвах за един много специален повод, сключването на гражданския брак, на моята приятелка и отговорната задача на нашето семейство като кумове в нея. Визията с тази рокля, може да си припомните ТУК.

Но миналата седмица за първи път имах възможност за първи път да на спокойствие да разгледам всички добре подбрани дрехи и аксесоари в магазина на ул. Кърниградска 14. Определено една от любимите ми в София. Сгушена с забързаната столица, една от най-препълнените и “работливи” улички, където ще откриете предимно кокетни малки магазинчета, отредели специално внимание на българското творчество и умението на нашите дизайнери да създават красота в различни форми.

През цветни и ароматни свещи във формата на сладолед, нестандартни чаши, в които да се наслаждавате на сутрешното кафе до бижута и дрехи вдъхновени от българските шевици закодирани в гривни, ризи и рокли.

 

Знаете, колко много обичам аксесоарите! ТОВА МЯСТО съм сигурна, че ще ви изненада с подбора на едни от най-атрактивните аксесоари, с които лесно ще зарадвате ваш близък, ако имате дилема, какво да му подарите за идния рожден ден или друг специален повод. Често пъти, когато не знам, с какво вече да изненадам моите хора, надниквам там, за да се подсетя и вдъхновя.

Истината е, че една от основните причина да се отправя натам бе да пробвам един от най-новите модели в есенната колекция на ATTITUDE157. Флорална риза, на която няма дама, която да устои. Чудейки се с какво да я съчетая, докато имах възможност да премеря почти целия магазин, жълтите ретро обувки на PESH направо приковаха погледа ми. Може да видите, крайното съчетание, с което определено смятам да посрещам слънчевите есенни дни.

Премерих още няколко модела, които смятам, че също бихте харесали. Ще се радвам да споделите мнение и да ме посъветвате, коя да бъде следващата ми покупка. Георги едва успя да ме изкара от магазина, след няколко часа, в които исках да имам почти всяка дреха, която сложих на гърба си.

Съвсем скоро, в отделен пост, ще ви покажа и роклята, която истински ме развълнува. Модел на ZaDesign, който толкова идеално следва женствените извивки на тялото, разкрива достатъчно на въображението, без да прекалява….. Нямам търпение! Убедена съм, че ще се влюбите в нея!

 

Следващата седмица, възнамерявам да посетя и другата галерия от серията ТОВА МЯСТО, която може да откриете на ул. Одрин 74, а всичко останало и всички марки, с които работи арт пространството може да разгледате на страницата им tovamiasto.com.

FGal

 

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment