В цветната джунгла на KENZO x H&M

03 11 В цветната джунгла на KENZO x H&M

Fashion Gals,

Снощи се състоя официалната премиера на най-новата колаборация между френския моден бранд KENZО и шведския fast fashion гигант H&M. След множество ежегодни успешни колаборации с водещи световни модни къщи и дизайнери като Isabel Marant, Alexander Wang, Matthew Williamson, Marni, Karl Lagerfeld и Balmain – тази година H&M и KENZO ни отведоха в своята цветната джунгла, пълна с ярки и запомнящи се животински принтове!

KENZOxHM_1

Трябва да призная, че H&M е един от брандовете, които организират най-паметните и готини партита. Това, също бе едно от тях. За първи път гостите на събитието успяха да се насладят на приятната обстановка на Sofia Event Center, която успя да побере, всички екзалтирани модни люители, които в 19 40 ч. се впуснаха с пълна скорост в разграбването на ексцентричните модели.

invitation-KENZO-HM KENZOxHM-3

За едни твърде шарена и дръзка, за други истински модна находка… колаборацията на KENZO x H&M беше истинска модна приказка, готова да намери прочит у всеки истински моден почитател, дори с чифт дълги кожени ръкавици или цветен и забележим аксесоар – чанта, шапка или шикозен чифт ботуши.

Kenzo-x-HM-accessories

А колкото до мен, успях да се “преборя” за моя скромен фаворит от колекцията, флорален топ. Ето го и него! Оставям ви с малко впечатления и детайли, разказни в снимки.

cq5dam.web_.1496.997

KENZOxHM-fashion-gal

Стартът на KENZO x H&M бе даден днес, 3 ноември 2016 г., в над 250 магазина в цял свят, както и онлайн! Ако все още не сте успели да се доберете в магазина на H&M на бул. Витоша 6, ви остава да бъдете малко по-настоятелни и да се развихрите онлайн.

KENZOxHM-fgal KENZOXHM KENZOxHM-fashion-event-1 20161102_184502(0) KENZOxHM_Bobo&TheGang

 

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment