Ден като този осмисля блогинга!

12 03 Ден като този осмисля блогинга!

Kолкото и да ми се иска, за съжаление, не успявам да пътувам и да посещавам всички събития кипящи в сърцето на София.  Но това… това бе един от онези дни, в които се крие същността на блогинга!!! Готина обстановка, събрала хора с еднакви интереси и сетива за красивото, обменящи усвоения ноу-хау.

Става въпрос за страхотния брънч на 25 февруари, организиран от Olympus и студиото на Goodlife, носеща аромат на киш „Лорен“, галет е безумно вкусен писаладиер, на по чаша разкошно френско вино  Pinot Noir Tour du Pech и ценните съвети на Лени от Photo Café.

Повод за срещата ни бе презентацията на новия  Olympus PEN EPL – 8. Бижу, което особено ме впечатли с кокетния си дизайн и готиното приложение за колажи. Поредното must have оръжие сред атрибутите на един блогър и любител фотограф. Няколко часа, прекарани в страхотната компания на хора, които се “хранят” с изображения. Фотография, която вдъхва живот на всеки заснет кадър и се старае да потопи читателя в преживяното. Кадри, които най-точно да пресъздадат случващото се.

Е, ето ги и моите…запечатали позитивни хора, вкусна френска кухня и вина и много полезни уроци за любителите на фотографията! Беше фантастично!

FGal

Comments

comments

1Comment
  • Bablofil
    Posted at 15:24h, 12 March Reply

    Спасибо, отличная статья.

Post A Comment