Заведи ме на края на света!

06 10 Заведи ме на края на света!

“Вземи си куфара със спомени, а аз ще взема своя празен, за да натрупаме нови!”

из Яж, чети, обичай и пътувай

Приятели, днешния пост е особено специален, поради факта, че имам привилегията да ви представя една любима ърбан лайфстайл марка, към която имам специално отношение още от незабравимите спомени от студентската бригада отвъд океана.

Днес, ще ви разкажа малко повече за една, сигурна съм любима на много от вас, истинска легенда – Eastpak..  Марка минала през “гърба” или рамото на стотици млади хора, пътешественици или просто онези, които живеят динамично и обичат целия им свят да бъде събран в една чанта или куфар, както в нашия случай.

Историята познава лайфстайл бранда Eastpak още от далечната 1952 г. Популярна със своя дизайн и  проектирането на някои от най-харесваните в света модели градски и офис раници, чанти и аксесоари.

В началото, трябва да призная, доста скучни, но напредвайки с годините каталогът им демонстрира огромно разнообразие от модели и дизайн, някои от които остават в историята на индустрията. Имам предвид дизайна на туристически и ежедневни раници,  целящи да улеснят ежедневието и не на последно място да радват окото.

Така както го прави новата holiday серия на бранда, предрешена в красиви и атрактивни десени, готови да обиколят света. Десенът, който впечатли мен и семейството ми бе камуфлажът. Особено актуален този сезон, тази шарка е неповластна на времето и спокойно мога да твърдя, че никога не би могла да ви стане скучна.

Една от най-интересните истории, свързани с марката Eastpak е нейното начало. Компанията е създадена с цел производството на раници и сакове за нуждите на американската армия, точно като десена в милитъри стил от най-новата колекция на бранда!

И така стигайки до началото на 2000 г., когато  Eastpak превзема пазара на куфари, сакове и транспортни раници превръщайки се в символ за стил и качество.  Брандът печели заслужена репутация на практически неразрушим, висококачествен и надежден продукт.

В съзнанието ми ми отеква единствено слоганът на марката, който гласи “за цял живот“. Силно обещание, като обета, който си дадохме аз и Георги в онази снежна сутрин на 6 март 2011 г. Не знам дали Eastpak имат доживотна гаранция, знам какво си обещахме в онзи ден аз и човека до мен – да бъдем устойчиви и неподвластни на времето. Едно добро предложение за нов слоган, не мислите ли Eastpak?!

 

I’m wearing 

parka: Djofra Fashion

travel camo suits: Eastpak

beret: locak shop

shoes: OLDCOM

backpack: Eastpak

dress: lockal shop

purse: H&M

sunglasess: Seville Shop

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment