Изbeery НЕГО!!!

13 02 Изbeery НЕГО!!!

Момичета,

В навечерието на един доста противоречив празник, реших да споделя с вас един различен и нетрадиционен начин, с който да зарадвате човека до вас.  Него, любимият мъж, вашето момче, с  нещо, което гарантирано няма да го отегчи, а напротив – ще му докаже, че го познавате отлично!

beery-9

В “деня на любовта” или в “деня на любовта…към виното” загърбваме тривиалните питиета свързани с любоффф… за да вдигнем тежки чаши… с БИРА и да си кажем “Наздраве!”. За истинската бира и за любимата на мнозина жълта течност, за съжаление не и моята, но пък мога да ви говоря много за нея. Защото в нашето семейство, тя направо е равноправен член!

beery-5

 

Моето момче, а сигурно и вашето, обичат да утоляват жаждата не с вода, а с бира! Дори и да е много жаден след мач, за нищо на света не би “развалил” вкуса си с бутилка вода, затова пък жадно ще изпие няколко такива – БИРИ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В търсене на нещо различно по вкуса му, открих и тях Beery.bg. Beery  всъщност е грижливо опакован красив кашон…… с БИРИ, разбира се! 8 внимателно селектирани бири от цял свят, които със сигурност няма да откриете в близкия супер и друг магазин. Бирите са подбрани предимно от малки пивоварни от цял свят  с изключително разнообразие от вкусове и стилове!

beery-7

Освен супер свежарския кашон, вашето момче ще открие специално послание и всичко,  което бихте искали да му кажете. Не мога да ви опиша с каква радост и каква усмивка ще породи у притежателя си отварянето на този кашон.

beery-6

Аз избрах да зарадвам моя съпруг за “Деня на бащата” и ви уверявам, няма да забравя изражението му. Щастлив и горд, че този път е получил нещо наистина МЪЖКО. С този жест, направо му подарявате  една мечтана дегустация на специални бири.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На отделен лист към вашия кашон ще откриете и представяне на всяка една от бирите в него. Това със сигурност ще провокира още по-голям интерес и ще ви помогне да се насладите пълноценно на вкуса им. Защото зад всяка една бутилка всъщност има толкова много история.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

И ако наистина вашето момче е истински ценител на бирата, Beery.bg предлагат абонамент, с който гарантират, че никога няма да повтарят бирите във вашия кашон.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

beery-8

Така, че действайте смело, тук неуспешни опити няма! Гарантирано е само силното впечатление и утоляването на жаждата по неповторим начин.

В този ден ИЗbeery Него! Нищо друго няма значение! Весел празник!

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment