Как реших да го изненадам за Св. Валентин?!

04 02 Как реших да го изненадам за Св. Валентин?!

В месецът на любовта, реших да ви споделя моите идеи и предложения, как да зарадвате човека до себе си. За мен, денят е специален, защото на този ден преди 6 години получих мечтания ден и “заветния въпрос”, придружен с красив пръстен, който винаги да ми напомня за най-важното обещание!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тазгодишното ми вдъхновение е породено от силните емоции в онзи ден…. Неописуемото щастие и лекота в отношенията, защото най-хубавото предстоеше.Затова този 14-ти февруари си обещах да бъда “неговото момиче”. Онова, в което се влюби, което спечели сърцето му с позитивността  и вечната си усмивка. Реших, че тази година няма да чакам да бъда изненадана с луксозно бельо и френски макарони…. ще ги подготвя предварително. Ще му припомня каква беше Тя, когато получи сърцето му!

happy-girls-are-the-prettiest

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Без да залитам към сагата “50 нюанса…” реших, че този път аз ще открия идеалното бельо. Казвам идеалното, защото наистина вярвам, че въпреки годините, децата и килограмите, през които сме преминали, тялото ни отново може да бъде красиво. С правилното бельо, разбира се!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В търсене на моето, реших да потърся наистина нещо специално. Нещо, което наистина да грабне погледа, да не бъде за еднократна употреба, разбира се, но и да прави впечатление. Не ми се искаше да залагам на тривиалния секси комплект от сутиен и бикини, а да разнообразя с нещо, различно, което до момента не съм имала в гардероба си.

f-gal-details-tattoo

Така се спрях на комплект от корсет и бикини на една нова, за мен, луксозна марка бельо Baci, която открих  в любимия ми Quivo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Прецених, че корсетът е най-женственото и подходящо бельо, с което мога да изненадам човека до себе си. Аксесоар, който наистина всяка жена трябва да има в гардероба си. Избрах, го защото отлично конструира тялото и скрива малките несъвършенства. Повдига и прибира бюста, като откроява талията и нежният силует на женските извивки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

valentine-special-underwear

Колкото до цвета…реших да изневеря на традиционното червено или черно и да заложа на тазгодишния пролетен тренд подчинен на флоралните мотиви. Моделът, който избрах е Baci Dolce Vita с романтичен десен от рози – женствен, нежен и толкова момичешки. Тази пролет  бельото излиза показ и трябва да призная, че търсех модел, който да мога да съчетавам с други дрехи от гардероба си.

Baci-underwear

По-смелите от вас, също могат да го носят под сако, дънки или с кожена пола. Затова ви съветвам внимателно да подбирате и инвестирате в модела, който ще изберете. Така ще имате дреха, която подчертава и оформя бюста и талията и наред с това, няма да се чувствате прекалено провокативна.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Колкото до останалата част от комплекта аз предпочетох бикини в същия десен. Определено се чувствам доста по-комфортно и удобно, в такъв модел. От отново е от серията Baci Dolce Vita, напълно в нашата тема за сладък живот.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ако вие сте почитателки на черното или бонбонено розово, може да разгледате и другите цветове на моя комплект в сайта на Quivo. Страхотен мултибранд, на който попаднах преди време, в който може да откриете богат асортимент от секси бельо, бански костюми и атрактивни и полезни аксесоари за женския гардероб.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Романтичен празник, момичета…. Let the force be with you! 🙂 🙂 🙂

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment