Лукс от FILORGA – ново поколение медицинска козметика

25 03 Лукс от FILORGA – ново поколение медицинска козметика

Ladies,

време е за един дългоочакван пост, който с огромна радост искам да споделя с вас.

Както знаете, миналата седмица една дузина fashion и beauty блогърки, бяхме поканени на презентацията на френската лукзоната медицинска козметика FILORGA/ФИЛОРГА.

DSC_6182 DSC_6170

Домакините на събитието, в лицето на д-р Мария Тончева и прекрасната ми съ-блогърка Преслава от страхотния блог Games of Fashion Blog, предложиха една уютна и изключително приятна обстановка в готиното арт местенце “+ това”, където детайлно ни запознаха с най-новите си продукти и с едно ново поколение козметика, която всяка уважаваща се дама, трябва да предпочита и познава.

DSC_6309

Започвам с няколко основни компоненента, които са от изключитело значение за добре поддържаната ни кожа, нужната ни хидратация и основните стъпки, които да спазваме, за да се наслаждаваме на свежа и гладка кожа, възможно по-дълго.

Ключова за FILORGA e новтата уникална формула на продуктте, които предлага луксозната медицинска козметика:

NCTF ®   NEW CELLULAR TREATMENT FORMULA

54 АКТИВНИ СЪСТАВКИ

23 АМИНОКИСЕЛИНИ

12 ВИТАМИНИ

6 КОЕНЗИМА

6 МИНЕРАЛА

5 НУКЛЕОТИДНИ БАЗИ

2 АНТИОКСИДАНТА

+ ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

DSC_6384 20160325_140638_1680x945

Тази вълшебна абревиатура NCTF осигурява бързи и продължителни резултати, върху кожата ни, като активно въздейства върху пигментацията, хидратира, намалява линиите и тъмните кръгове и прави кожата по-стегната. Просто страхотно, имаме си нова думичка за “вечна младост”.

Luxury brand_ FILORGA

На чудесната бюти среща бяха показани два от най-новите продукти на френския бранд – крем за ръце “Hand Absolute” и скръб и маска в едно “Scrub & Mask” от FILORGA.

FILORGA_scrab_mask_hand

Продуктът, който най-силно ме впечатли бе иновативното предложение на FILOGRA – скраб и маска в едно. Определено продукт, който до момента няма еквивалент на пазара. В него са комбинирани – ензимна ексфолиация за отлична ефикасност след ползване и реоксигинираща маска за свеж и равномерен тен. Магията тези две действия прави кожата обновена и здрава, един блян, който всички жадуваме. Имах възможността да изпробвам продукта и най-поразяващото бяха малките мехурчета, които се получават след като бъде нанесен и преседи 10 мин. След изплакване, кожата изглежда толкова олекотена и чиста, сякаш някакъв невидим слой е паднал от лицето ни. Заедно с това, маската е обогатена с кислород, който придава тази олекотеност и сияйна мекота.

FILORGA_scrab_mask

Другият,  продукт, който вече не излиза от дамската ми чанта, е жестокият крем за ръце на FILORGA  “Hand Absolute” – absolutely favorite. Луксозната и удобна опаковка, са само малък детайл от истинската ценност на крема. В началото прецених, че ще бъде поредният крем за ръце, който създава усещане за мекота в първите 15 мин, а след това бива погълнат от сухите ми и постоянно нещо миещи ръце… но даааа, най-накрая нещо различно. Големият плюс на крема е съдържанието на хиалурон, който се сърържа в голяма част от продуктите на FILORGA. Kремът притежава и анти-ейдж ефект, заедно с това подсилва растежа на ноктите чрез кератина, който съдържа.

FILORGA_medicine

 

Filorga_hand_1

 

Съвсем скоро, ще ви запозная отблизо с една интервенция, която мисля да направим, заедно с екипа от професионалисти на FILORGA  и ще ви споделям стъпка по стъпка, промените, които предстоят.

Сега ви оставям с част от готините емоции, породени от срещата с прятни хора, които виждат света по моя начин – КРАСИВ! До скоро, Fashion Gals!

FILORGA_1

DSC_6408

Може подробно да се запознаете с изключителните продукти на марката на www.filorga.bg.

F_Gal

Comments

comments

Post A Comment