“Най-хубавата възраст на една жена е, когато спира да навършва години и започва да изпълнява мечти”

31 05 “Най-хубавата възраст на една жена е, когато спира да навършва години и започва да изпълнява мечти”

 

 

Малко след 30-годишния ми юбилей, някак си съдбовно попаднах на тази редове, които спряха вниманието ми скролвайки news feed-a си. Съдба?! Или знак на съдбата, както тематично обичам да го наричам като любимия си филм “Серендипити”. Да, тези знаци на съдбата наистина съществуват и никак не са случайни.

Не случайно, точно в правилния момент достигнаха и до мен, провокирайки ме да се замисля! За времето, години, хората и мечтите. Това лято определено ще се постарая да изпълня няколко.

Оказва се, че най-важна е средата и хората, носещи хармония, а тук най-добре би ме описало любимото ми заглавие  “Малко той, малко аз, малко ние!”.

Този пост го започвам вече няколко пъти. Искам да ви разкажа толкова много неща… Но всичко с времето си. Поне това научих. Да не прибързвам. Моментите сами подсказват подходящото време, а то съвсем скоро ще настъпи. Единственото сигурно е куфарът пълен с бански, шапки и романтични макси рокли, които да обичам във вечерите, в които ще пия бяло вино и ще гледам далечния хоризонт.

 

“с пясък, море и вкус на солени вълни.

с дълги вечери след залез слънце

и студено бяло вино […]

с музика, танци и смях” .

VACATION MOOD ON!

 

I’m wearing:

top: KENZO X H&M

skirt: Divided H&M

boho sandal: Pepe Jeans

starw hat: Tally Weijl

bag: Replay

necklace and earrings: Biju Style

sunglasses: Seville Shop 

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment