Новата колекция на HMStudio AW17

15 09 Новата колекция на HMStudio AW17

Fashion Gals,

Както вече сигурно сте видели от дейли поствете в Instagram и Facebook, преди 2 дни бе официалното представяне на есенната колекция HMStudio AW2017 в GENERATOR. Едно наистина впечатляващо арт пространство, което създава сериозни предпоставки да посрещне още куп готини събития, преформено по майсторки начин.

Не мога да кажа, че просто съм почитател на марката. Впечатлява ме всеки замисъл и маркетингова стратегия на бранда, неговите колаборации и Studio колекции. С нетърпение очаквам тазгодишната колаборация на H&M и ERDEM. Обожавам флоралните съчетания и съм сигурна, че ни очаква нещо особено интригуващо.

Колкото до новата есенна HMStudio колекция, с която от днес официално може да се сдобиете, както онлайн, така и лично в магазина на H&M на бул. Витоша 6, не бих нарекла “моята”.

Сигурна съм, обаче, че почитателите на минимализма и изтънчените женствени линии, биха открили много неща за себе си. Колекцията се откроява с класически линии и женствени силуети се съчетават с графити-принтове и уголемени кройки.

Наред с това ще ще откриете меки плетива,които на мен доста ми допаднаха, както и елегантни рокли,  връхни дрехи и модерни ботуши. Онова, което най-много харесах бе съчетанието  на уличното и женствения стил в едно екстравагантно колие съчетаващо верига и перли.

 

снимки: лични, H&M

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment