Отново на ТОВА МЯСТО!

23 10 Отново на ТОВА МЯСТО!

Отново съм тук на ТОВА МЯСТО, където знам, че винаги ще открия нещо, което да приповдигне настроението ми. Не успях да пътувам за откриването на най-новото пространство за стил на живот на 13 октомври, но за сметка на това побързах да наваксам в един от слънчевите уикенди и да се разходя до там.

 

Новата арт галерия ТОВА МЯСТО е на изключително удобна градска локация, разхождайки се по центъра на столицата. Улицата е Славянска 3, където ви очаква уютното магазинче за неповторимо родно творчество.

Най-новият бранд, на който посетителите на галерията могат да се порадват е GARDEROB. Марка, която страшно много харесвам. Елегантен минимализъм, поднесен по стилен и деликатен начин, с безкомпромисно качество на изработка. Модели, които трябва да присъстват във всеки капсулен гардероб.  Ето и роклята, на която не успях да устоя и която ще ви представя в отделен аутфит пост.

ТОВА МЯСТО е подчинено изцяло на вкуса на градските хора. Място където, уверявам ви, ще откриете всякакви причудливи красоти  от свещи, които ще ви се иска да похапнете, през бижута под формата на молекулата на вино и шоколад до оригинални ръкавели направени от платки.

Концепцията на ТОВА МЯСТО  дава възможност на всеки идеен  БГ дизайнер на дрехи, аксесоари и всякакви вълшебни ръчно изработени неща да достигнат до всички.

 

Една изключително красива огърлица от естествени речни перли направо ми спря дъха. Моделът на Hand Made Jewellery by Emiliya, която прави бижута от естествени камъни.

Колкото до тези красоти! О Боже! Шепа ароматно щастие в красива чаша, създаващ неповторим уют. Красивите  свещи са дело на GANCINI  – авторска марка ръчно изработени декоративни свещи под формата на сладки изкушения, вдъхновени от кухнята! Ммммм!

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment