Предимствата на целия бански!

12 07 Предимствата на целия бански!

Лятото най-накрая е в разгара си, а това само може да ни провокира да намерим начин и да превърнем всеки свободен ден или уикенд в повод за кратка, но интензивна ваканция. Наскоро ви споделих, че това лято се зарекох да не инвестирам в прекалени и недообмислени летни покупки и реших, че единствените попълнения в летния гардероб ще бъдат няколко нови чифта бански, които поетапно ще ви показвам.

И тази година модните марки се погрижиха да ни поотрупат с всевъзможни варианти и комбинации на бански и тъй като към момента имам солиден брой модели в две част, предпочетох да избера няколко модела цели бански, с които да се наслаждавам на продължителните летни дни.

Последният такъв бански бе модел от най-новата колекция на Anabel Arto, която може да откриете в Quivo.net. Бански, който ме грабна от момента, в който изгледах видеото с новата колекция на марката. Може да разгледате всички нови модели на марката ТУК. Това лято особено актуални са моделите бански с прозрачна част, а в този случай допълнени с ефектни татуиовки.

Банският, който аз избрах е в класически черен цвят и рисунки, които изключително наподобяват henna татуировките, създавайки особено лятно настроение. Останалите разцветки, може да видите тук.

Освен рисунките, се впечатлих основно от кройката на банския, която красиво и нежно подчертава извивките на женското тяло, като линиите са толкова добре преценени, че оптически прибират и издължават важните места на тялото.

Всички знаем, че едно от най-сериозните предимства на целия бански е прикриването на несъвършенства, затова и толкова много го предпочитаме.  Освен това асиметричното изрязване на банските прибавя изключително интересен акцент към модела. Асиметричните линии и форми очертават красиво фигурата и усилват илюзията за извивки, добавяйки един премерен сексапил към модела.

Какво мислите? Аз мога само да ви гарантирам, че такъв модел би ви вдъхнал много увереност!

 

 

 

 

 

 

 

*Всички модели от новата колекция на Anabel Arto може да разгледате на Quivo.net, където специален консултант ще ви помогне в правилния избор и размер на предпочитания от вас бански костюм или бельо. 

FGal

Comments

comments

2 Comments
 • Мими
  Posted at 13:59h, 24 August Reply

  Този бански е невероятен и ти стои страхотно! Поздравления за хубавите визии, които представяш тук 🙂

  • K.Nikoloff
   Posted at 13:21h, 25 August Reply

   Много благодаря, Мими! <3

Post A Comment