Стилът family look – “малко той, малко аз, малко ние”

11 07 Стилът family look – “малко той, малко аз, малко ние”

Започвам днешния пост със заглавието на любимата ми книга, докоснала ме по особено специален начин. Мария Василева определено знае как да вълнува хората! Любимо четиво за хора, “които знаят как се обича по интуиция, без условия и сценарии, без посока и компас”.

И въпреки, че в книгата специално място откриват ТЯ и ТОЙ, днес ще ви разкажа малко повече за НАС. Четиримата. Георги, Деа, Валерѝ и аз. НИЕ! Нашият свят събран в шепите на малките детски ръчички на нашите момичета.

А когато си говорим за семейство, не може да пропуснем възможността да покажем своята цялост, посредством облеклото и модата на еднаквите дрехи . Много семейства са почитатели на стила family look. Едно чудесно доказателство за хармоничните взаимоотношения помежду им. През последните години много световно известни марки заложиха на семейната лайфстайл визия и решиха да зарадват своите клиенти със серии дрехи за цялото семейство.

У нас, брандът, който основно се грижи за визията на цялото семейство е онлайн магазинът Shopping- Terapia.com. В сайтът ще откриете страхотни сетове за всеки член на семейството, като имате възможността лично да комбинирате и изградите цялото облекло. Трябва да ви успокоя, че цените са достъпни, а доставката доста бърза. Прекрасна възможност, с която да направите семейния празник или почивка още по специален. Както се случи при нас през последния уикенд в Созопол.

Много усмивки, настроение и събрани погледи с част от моделите в най-новата плажна колекция на Shopping Terapia.com от серията TROPICANA, която може да разгледате ТУК

Принтовете с тропически растения са особено актуални този сезон, а лично аз съм влюбена в това наситено тревисто зелено, в синхрон с цвета на 2017 – Greenery!

 

*Може да разгледате всички предложения на Shopping Terapia.com на shopping-terapia.com и в Instagram тук.

 

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment