ТОВА МЯСТО, където се чувствам на място!

29 06 ТОВА МЯСТО, където се чувствам на място!

Кое е мястото, където се чувствате на място?!

Днес искам да ви разкажа за едно от “моите” местенца, които ме карат да осмислям модата по специален начин. ТОВА МЯСТО, където добрият стил на живот и талантливите български дизайнери домуват под един покрив!

ТОВА МЯСТО е артистичното пространство в сърцето на забързана София, на ъгъла на бул. “Тодор Александров” и ул. “Одрин”, където ще откриете една наистина подбрана селекция от БГ дизайнери и едни от марките, на които аз силно симпатизирам.

ТОВА МЯСТО е от онези места, които са създадени за всички любители на ръчно изработените бижута и дизайнерски облекла. Място, в което стилните и различни аксесоари намират своя специален прочит. Сред любимите марки ще откриете VivaStella, Atassa, Art.E., Lolipop, MODO, Vyara Tzeneva, MICHE, Gancini и не на последно място един от моите лични фаворити Attitude157.

Трябва да ви призная, че останах истински впечатлена от прецизната селекция на автори и колекции. ТОВА МЯСТО успешно успява да задоволи търсенето на всяка градска дама и почитател на модата и то във всеки стил било то smart casual, street style и празничен dress-code.

ТОВА МЯСТО се оказа от онези места, в които спокойно можеш да изградиш цялостен аутфит, без да е нужно да отделяш часове в обиколки и търсене на нещо различно. Да избягаш от комерсиалните и масови облекла и да откриеш наистина “своята дреха”!

Така както направих и аз. В днешния аутфит пост ви представям най-новото ми попълнение в гардероба. Една изключителна макси рокля от най-новата колекция на Attitude157, която открих в ТОВА МЯСТО.

Стилна черно-бяла рокля на цветя, с нестандартен дизайн и един красив прочит на понякога отегчителната яка. Роклята е изключително нежна и ефирна, а плисираните части придават една подчертана женственост на целия силует.

Разбира се, моята визия е напълно в синхрон с летния сезон, завършвайки аутфита ми със сламена винтидж шапка в стилистиката на една класическа ретро визия!

 

I’m wearing:

maxi dress: Attitude157  от ТОВА МЯСТО

straw hat and sandals:  Tally Weijl

sunglasses: Seville Shop

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment