10 причини да кажа най-красивата дума “БЛАГОДАРЯ”

08 09 10 причини да кажа най-красивата дума “БЛАГОДАРЯ”

Приятели, този пост е повече от специален, дори съкровен. Той е вдъхновен от последната кампания на AVON “От любов към живота”, която тази година е под надслов “Предварително ти казвам БЛАГОДАРЯ“. Както знаете, чрез поръчката на розов благотворителен продукт можем да покажем солидарност към жените борещи се с рак на гърдата. Печалбите от тези продукти се даряват на фондацията “Една от 8“, а как да се включите в нея и да намерите повече информация може да научите ТУК.

Истински благодарна съм за възможността и щастието да се радвам на малките ръчички и големите очи, казващи всяка минута ОБИЧАМ ТЕ! Поради това, като един посланик на хуманността, реших да обобщя най-важните неща в живота си, заради, които мога да кажа БЛАГОДАРЯ!

 1. Благодаря, че мога да казвам и да ми казват Мамо!
 2. Благодаря на съдбата, че толкова рано ми даде възможност да срещна истинската любов и да създадем заедно голямо и сплотено семейство!
 3. Благодаря на родителите си за безгрижното и щастливо детство! Сега още по-силно оценявам “тихия час” между 14 и 16 ч., и задължителното четене на книги! Толкова богато наследство само добрите родители могат да ти завещаят!
 4. Благодаря на живота за силните усещания. Вярвам в съдбата, не случайно съм “надраскала” тялото си с всевъзможни надписи и имената на най-важните хора в живота ми. Преди години ми казаха да внимавам какви надписи избирам за татус, защото по този начин предизвиквам съдбата. Е! Предизвиках я! Онова, в което вярвам е изписано по тялото ми, заедно с един надпис, който ми напомня, че никой не ти обещава да бъде лесно и че за всичко важно трябва да се бориш! Комерсиално, но категоричен факт.
 5. Благодаря за това, че обичам и съм обичана!
 6. Благодаря за истинските хора в живота си! Социалните мрежи ни осигуриха достатъчно много фалшиви приятелства. Благодарна съм, че се научих да ценя времето си и да го споделям, само с най-важните за мен хора!
 7. Благодаря за добрия семеен ген, който до момента не ме е предал и имам щастието да похапвам всички лични изкушения, без да се налага да предприемам крайни мерки след поредната голяма доза френски макарони!
 8.  Благодаря за свободата на избор, която притежавам! Да работя и да се занимавам, с онова, от което винаги съм се интересувала, трансформирайки го в нов тип комуникация и начин да се чувствам стойностен човек!
 9. Благодаря за възможността да усещам и да се чувствам жива! За докосвам, да подарявам нежност, да плача, да тичам, да се смея, да страдам. Истинските фактори да се чувстваш наистина жив, онази приятен смисъл, в който не просто съществуваш. Никой не обещава, че всичко ще бъде розово.
 10. Благодаря за здравето, на което се радвам в момента. Въпреки моментното състояние знам, че ако не се грижа разумно на него, съдбата няма да ми подаде ръка. Затова ви припомням колко важни са редовните прегледи на вас и на хората, които обичате. “Нямам време” не е оправдание. За съжаление има моменти, в които дори и минута е много! И напълно достатъчна!

  FGal

 11. БЛАГОДАРЯ, защото да даряваш е взаимност!

Comments

comments

No Comments

Post A Comment