Ariel Mystery box #Likenew4longer

12 03 Ariel Mystery box #Likenew4longer

Здравейте, Fashion Gals,

Миналата седмица ви показах един нестандартен и страшно интригуващ подарък, който получих – мистериозна бяла кутия, с красива зелена панделка. Супер вълнуващо и аз като малките деца, нямах търпение да надзърна вътре. Нали си спомняте онези книги-игри, които бяха много популярни преди години, книги които четеш и след като завършиш, получаваш ключ със следващи инструкции към загадката. Е, тази кутия беше такава….

Ariel mystery box

След като отворих капака, останах още по изненадана, в кутията имаше две еднакви бели, дизайнерски тенсики Giles Deacon, като най- интругуващи бяха инструкциите в писмото, които ме очакваха на дъното.  Писмото гласеше, че трябва да се вгледам хубаво и да се опитам да открия, на пръв поглед невидимите разлики в двете тениски.

Giles Deacon for ArielИ така….. започна и великото преглеждане, търсене и прилежен rеsеаrch на загадката. И двете тенски бяха с красиви цветни щампи на fashion girl, любими мои модни илюстрации, единственото, което правеше впечатление, бе силният аромат на прах за пране, който се усещаше от едната тениска… Лутането продължи, докато преди няколко дни, не получих и останалата част от интересния подарък. 

За моя огромна радост, в подаръчната торбичка, която ме очакваше, се криеше новата формула на любимия на моето семейство прах за пране Ariel. Трябва да призная, “изневерявала” съм му, и да.. пробвала съм и други препарати, но аромата и действието, което продуктите на Ariel имат върху дрехите ми, няма еквивалент.

ARIEL' ARIEL

Силно заинтругувана, очаквах да разбера, какво е посланието  и идеята на двете еднакви тенски, както и разликите, които трябваше да открия. Трябва да ви кажа, че останах много впечатлена от това, което виждах… Споделям с вас, видеото на една от обичаните и популярни блогърки Сузи Лау, която лично е посетила лабораторията на Ariel в Брюксел и имала възможността да провери и да се увери в работата и действието на капсулите на Ariel 3in1 Pods.

pods

Ariel pod

Вижте ВИДЕОТО!

Сега вече и вие знаете тайната… Практични и удобни, капсулите Ariel 3in1 Pods запазват живота на тъканите на нашите дрехи. Съветът на Ariel към всички нас е да се грижим за дрехите си, така както се грижим за косата и лицето си. Изключително важен е изборът на перилен перпарат. Преди да стана майка, предпочитах да икономисвам и да купувам просто препарати със силен и приятен аромат, без да се замислям, до каква степен те могат да увредят тъканите на дрехите ми. След няколко изпирания, те се превръщаха в сухи, изгубили всякаква еластичност и мекота. След като родих, започнах изключително внимателно да подбирам всички перилни перпарати, вече не се интересувах единствено от аромата, исках дрехите да бъдат меки и “като нови”, след всяко изпиране, тъй като знаете, колко често се перат детските дрешки. Това е и поводът Ariel да стане неизменима част и  да се превърне нов член на семейството ми.

Ariel 3v1 pods Giles fashion gal by Giles

Очаквам да споделите, какви са вашите наблюдения от перилните препарати на марката, както и онези, които вие предпочитате и харесвате.

F_Gal

Comments

comments

1Comment
  • Краси
    Posted at 17:21h, 12 March Reply

    Пробвала съм капсулите на Ариел и наистина излизат добре, но ми идват скъпо, тъй като почти няма ден, в който да не пускам пералня, тъй като сме голямо семейство. Търся по-икономични варианти, но избягвам ароматизирани прахове за пране, много са ми тежки миризмите им, даже като вляза в магазин и стоя далеч от щандовете където са перилните препарати, толкова е задушаваща миризмата им за мен.

Post A Comment