ARTISTRY Signature Color Light Up Lip Gloss Revue

31 01 ARTISTRY Signature Color Light Up Lip Gloss Revue

Fashion Gals,

 

Преди около 2 седмици вкъщи пристигна част от най-новата колекция на ARTISTRY.  Не знам за вас, но аз настина не излизам без глос скрит в някоя от чантите или в джобовете на якето ми, затова и пратката особено много ме зарадва.  Според мен глосът е най-женският аксесоар в дамската чанта, който показва колко една жена е склонна да се грижи за себе си. Няма нищо по-готино от това, устните ти да  изглеждат бляскави и сочни. А за моя огромна радост, това става още по-лесно с новите глосове Artistry Light-Up.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

За момент ще оставя нюансите настрана и ще обърна внимание на основния компонент, с който те успеха да ме пленят. Вградено огледало и дискретна LED светлина, която ще бъде верен съюзник при нанасянето на гланца по всяко време. Така новият глос на ARTISTRY се превръща в задължителен аксесоар за моята дамска чанта, с което ми спестява значително място. Удобният апликатор и вграденото огледалце са колкото ефектни, толкова и практични.

Art_4036.300dpi (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Гланцовете са с меката и кремообразна текстура, полупрозрачно покритие и дискретни триизмерни блещукащи частици, в някои от нюансите. Новият продукт е специално разработен за Artistry от глобалния гримьор на марката Rick DiCecca. Определено мога да кажа, че освен да освежи устните, глосът идеално ги хидратира. Формулата му е обогатена с масла от жожоба и авокадо, оставяйки гелообразен завършек със страхотен блясък.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Artistry-signature-color-how-it-looks how-it-look-Aetistry-signature

Глосовете Artistry Light-Up са налични в 8 нюанса: Pink Nude, Juicy Peach, Sweet Melon, Real Red, Pink Sugar, Rose Petal, Misty Mauve, Raspberry Kiss, като аз имах възможността да тествам – Pink Nude, Juicy Peach, Real Red и Raspberry Kiss, а моят личен фаворит е Juicy Peach.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Освен глосовете, ARTISTRY представя и комплект сенки  ARTISTRY’s Luxe Metallic Eye Shadow Trio, който съдържа три цвята сенки за очи: платина, изумруд и аметист. За мое щастие, сенките, които аз успях да пробвам, бяха точно предпочитаният от мен нюанс – металик.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Сенките са в компактно мини шишенце, с изключително удобен за нанасяне апликатор, подобен на този на глосовете.  Сенките са  с гладка текстура, лесна за нанасяне и преливане на нюансите. Хубавата част е, че могат да бъдат използвани както за лек ежедневен грим, така и за плътен акцент при вечерния грим. И тъй като за мен са леко силни, в момента ги поставям като молив за очи, който дискретно озарява погледа, без да стои твърде силно и натрапващо.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

* Препоръчителната цена на глосовете  е 47 лв на amway.bg

Продуктите са ми предоставени за тест от Amway!

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment