Chanel Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15

01 11 Chanel Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15

Fashion Gals,

В днешния бюти пост споделям впечатления от новото попълнение в козметичната ми чанта, с което се очертава повече никога да не се разделям. Фон дьо тенът Chanel Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15. Един наистина впечатляващ продукт, който бих определила като нещо между BB крем и лека основа  за лице. Фон дьо тенът е ултралек наистина. Оставя едно приятно и дишащо усещане върху кожата, без да натрапва “присъствието си”, карайки ни да го усещаме като маска, какво се случва с голяма част от фон дьо тени.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Chanel Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15 се предлага в 10 различни нюанса  – 5 с жълти оттенъци и 5 с розови оттенъци, в разфасовка от 30 мл и предпазващ слънцезащитен SPF 15 фактор. Нюансът, който перфектно пасна на моя цвят кожа е “Beige”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Преди употреба е важно да разклатите много добре шишенцето тъй като пигментът и течността са по отделно. Крайният резултат на фон дьо тена придава изключителен кадифен завършек и лека сияйност на кожата. Лично аз нанасям течността с пръсти, тъй като се чувствам по сигурна. Но тези от вас, които са свикнали да работят с четка или бюти блендер мога да го правят еднакво успешно. Като продължителност фон дьо тенът издържа между 5 и 7 часа.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Като цяло, Chanel Vitalumiere Aqua Ultra-Light Skin Perfecting Makeup SPF 15 е продукт, който горещо препоръчвам, поради естествения и натурален вид, който фон дьо тенът успява да придаде на лицето. Подходящ е за всеки тип кожа, макар, да аз смятам, че при малко по-мазна кожа би лъщял, повече отколкото трябва, но с подходяща пудра, нещата със сигурност биха се коригирали.

Ще очаквам и вашите мнения, дали сте го използвали и какво впечатление в оставил у вас?

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment