DEICHMANN new collection FW 2017/2018

27 09 DEICHMANN new collection FW 2017/2018

Толкова много имам да ви разказвам и все не стига време да го направя в точното време. Надявам се, че следите социалните мрежи, където може да ме откривате във всеки момент. Е, с малко закъснение, в днешния пост ви разказвам за новата есенно-зимна колекция на  „Deichmann“, които този сезон избраха да  представи новите тенденции при обувките  в галерия „Сан Стефано“.

Популярният “Мистър Страоотно”  Памбос Агапиу,  се изяви като водещ на събитието, представяйки  новата колекция с пъстра танцова селекция от самия него и талантливия му екип, създадена специално за всяка тенденция. Те бяха илюстрирани с танци, изпълнени от професионални танцьори, които предадоха специфичния характер и стил на всеки тренд. А в края на програмата, успяха да увлекат и самите нас в танци 🙂 Беше много забавно!

Този сезон изборът на модели и стиловото разнообразие е доста голям. Боти, ботуши и зимни сникъри, лоуфъри и обувки с токчета, пълен асортимент от всичко, което може да помислите да носите.  Особен интерес за мен породиха  по-пищните модели като жакарда с интересен дизайн, апликациите със стъклени камъчета и брошки, заедно с вечния евъргрийн – карето.

Тези от вас, които като мен предпочитат грубоватия и небрежен стил, могат да заложат на милитъри-моделите, работническите или рокерските ботуши с широки и стабилни подметки, както и на грубите ботуши с катарами или халки.

Актуални този сезон ще бъдат по – наситените цветове на скъпоценните камъни – рубинено червено и сапфирено синьо, както и по-топлите нюанси на коняк или ръжда (керемидено червено). Любителите на по-изчистената визия могат да изберат модели в неутралните нюанси на сивото, както и женствените и нежни пастелни тонове.

 

 

 

На финала на събитието Памбос Агапиу представи новото видео на британската певица Ели Голдинг, която продължава сътрудничеството си с Deichmann за създаването на есенно-зимна колекция. Новата колекция обхваща модели с характерния почерк на звездата, която продължава да демонстрира своя усет към новите модни тенденции, представяйки своята втора собствена колекция обувки „Ellie Goulding for DEICHMANN“. Новата колекция ще се предлага общо в 21 европейски страни във филиалите и онлайн магазините на DEICHMANN, не пропускайте да видите моделите на живо, ще ви изненадат особено приятно!

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment