Erdem x H&M

30 10 Erdem x H&M

Тази година H&M разработва най-новата си колаборация с именития британски дизайнер Ердем Моралиоглу, представящ характерния стил на дизайнера и магията на английската провинция. Една колекция, която определено успя да развълнува и докосне мнозина. Букет от нежност и цветова палитра на щастието, така бих описала моделите, до които успях да се докосна миналата седмица, а повярвайте ми, на живо те са още по-привлекателни.

Ердем споделя, че тази колекция е изключително лична и сантиментална за него и колекция, за която дизайнерът за първи път създава мъжки облекла.

“Елегантните кройки имитират силуетите на костюмите и палтата на баща му; драматичните рокли отразяват любовта му към класическото кино, а изразителните флорални мотиви напомнят за изящните десени, характерни за неговите колекции.”, разказаха организаторите на официалното представяне на колекцията, през миналата седмица.

Не мога да ви опиша заряда да мястото, в което H&M бяха избрали да представят колекцията. Изцяло в стилистиката на моделите, аристократичният апартамент в центъра на София, носеше неостаряващото усещане за лукс и естетика на буржоазията.

Въпреки изключително романтичните и женствени силуети, дизайнерът умело успя да привлече и онази леко гръндж аудитория, като мен, представяйки съчетания вдъхновени от викторианската епоха. Модели с много дантела и коприна, комбинирани с кубинки на цветя и рокли върху , които целогодишно разцъфват цветя.

Наистина е опияняващо!

И макар да ми се иска красивата копринена “пижама” да я разхождам блажено вкъщи, отпивайки сутрешното си ароматно кафе, наслаждавайки се на неповторимото докосване на материята, моделите, които съм си набелязала са много по- различни – ежедневни и casual, за романтични разходки с любимия човек, облечени еднакво.

                 

За мен и Георги

Оставям ви с кадри от официалното представяне на колекцията и начина по който аз я усетих, запечатани от моя обектив.

ERDEMxHM (5)

Колекцията ERDEM x H&M ще дебютира на 2 ноември в избрани магазини на H&M в цял свят. В България ще я откриете от 10:00 часа в магазин H&M на „Витоша“ 6 в София, както и онлайн на hm.com от 11:00 часа.

A до тогава ви оставям с пленителния късометражен филм, специално създаден за колекцията от визионера и кинорежисьор Баз Лърман – “The Secret Life of Flowers“.

 

 

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment