Flamingo pool party

22 08 Flamingo pool party

Така де… 2017 година трябваше да мине под знака на огнения петел, но като че ли премина изцяло и обсебващо под знака на ФЛАМИНГО. В социалните мрежи обикаля един забавен колаж, който иронично илюстрира модните тенденции на 2017-та. Е чехлите с косъм така и не успях да ги заобичам, но виж нещата с розовото фламинго стоят по един доста по-различен начин. Inflatable манията не само не ме подмина, но се превърна в любим аксесоар и дори нов  вид “домашен любимец”.

Любовта към надуваемите лакомства, животни и плодове датира още със създаването на блога, когато преди две години написах и една от първите си публикации на тема #SWANLIFE. Това бе официалния хаштаг на всички почитатели, които отглеждаха пернати любимци в басейна си. Може да си припомните поста отново ТУК. 

И както повечето неща се случват у нас, тенденцията с “лебедово езеро” успя да ни залее няколко години по-късно. В началото и самите играчки струваха меко казано безпощадни цени и аз изпитвах ужас, само при мисълта, че мога да надуя това гигантско нещо, да си поиграем малко с децата и след усърдно “обяздване” да открием няколко дупки, причинени от играта с него.

Да ви успокоя, за всичко си има план B или така звучния back up вариант, в който ви съветвам купувайки толкова голяма надуваема играчка, да се подсигурите и с няколко специални лепенки, пригодени предимно за надуваеми играчки, водни басейни и т.н. Последния уикенд на вилата лично се уверих в това, след като прекърших вратлето на нашия Фернандо (не само си имаме розово фламинго, традицията повелява и да си го кръстим). И така, след като открих, че грациозната шия на моя розов любимец има дупка, открихме специалните ленти за козметични корекции, които си купихме, преди години, когато закупихме и надуваемия басейн за вилата.

Затова ви съветвам случи ли се някоя нежелана “инфекция” с любимата играчка, не я изхвърляйте има още живот в нея. Лепенките са на цена от 5 лв. до 10 лв, може да видите подобен вариант ТУК.

Предполагам, че манията не е подминала и вас. В момента навсякъде може да откриете надуваеми играчки във всички форми и цветове, като цените дори и на големите фламинго спални и лебеди са доста приемливи цени до 80 лв – 100 лв. Това лято аз набавих моите играчки – ананас и фламинго от Англия. Знаете, Ebay  все още няма кой да го измести по оферти. Цената на моите играчки е 25 лв/ броя, което си е страхотна оферта. Забавлението и релакса гарантирано са по-забавни и добри.

Добрата слънцезащита винаги на първо място !

I’m wearing:

swimsuit: PARAMIDONNA

sunglasses: Seville Shop

flamingo and visior hat: Ebay.co.uk

BIODERMA PHOTODERM MAX 50

FGal

Comments

comments

1Comment
  • Daisy
    Posted at 16:06h, 22 August Reply

    Super fun and cool post! Our precious inflatable 🦄🦄🦄 says Hi to Fernando! #endless#summer

Post A Comment