How to wear Fishnets?!

27 02 How to wear Fishnets?!

Здравейте, Fashion Gals,

Днес повличам  крак към горещия завърнал се тренд  на мрежестите чорапогащници, който буквално се настани в почти всеки гардероб, този сезон. Не знам дали си падате по тях, но в интерес на истината, нямах търпение да получат нов моден прочит.

Тази пролет ги виждаме навсякъде около нас в различни комбинации и съчетания, както и различни варианти на къси чорапи, чорапогащници или във вариант на целокупно боди, какъвто предпочетох аз. И като истински почитател на гръндж класиката прокъсан деним и кожено яке, избрах да ви покажа моята комбинация на мрежестия чорапогащник/боди, което успях да открия в Quivo.
fishnet-tights

Моделът наистина е различен и позволява множество комбинации, както с деним, така и в малко по-женствена и нежна линия с поли и рокли, които е хубаво да не бъдат прекалено къси, тъй като рискувате да изглеждате твърде предизвикателно и пошло.

fishnet-bodysuit

Трябва да призная, че вариантът, в който ластикът на чорапогащникът се показва, високо над дънките, определено не ми допада, затова и предпочетох целокупния вариант на мрежата, който може да откриете ТУК.

124db20a6b4ac27f728de51d24a324e6 16295720_10212024062465221_268994486_n

fgal-fishnet-ootd fgal-how-to-wear-fishnet love-moschino-bag fishnet-tights-trend

 

I’m wearing:

denim: Pause Jeans new collection SS2017 

blouse: Pause Jeans old

Fishnets: Leg Avenue from Quivo

bag: Love Moschino from Fashion Days

 hat:VODO 

sneakers: Daris old

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment