Illie.co – изкуството да подариш любов в рими

24 08 Illie.co – изкуството да подариш любов в рими

Ако можехте да подарите една дума на любим човек, коя щеше да бъде тя?

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Това е един от най-специалните и съкровени за мен постове, откакто реших да споделям и разкривам мислите си виртуално. Твърде личен и много специален, сам по себе си, защото разказва и припомня един дълго извървян път и приказката на моето семейство.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес, родителите ми честват един знаков юбилей – 30 години от най-категоричното “ДА” в живота си. Съвместният им брак роди една безценна перла, която да им припомня мисията, радостта и трудностите през извървяния до днес път – от безразсъдните 20 г.  до мъдрите 50 г, в които днес най-големият подарък на този ден са техните внучки.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Трябва да ви споделя, че мислих много…. 30 години брак е наистина специален юбилей. Знаков период от време, в който материалното е изгубило значение, отстъпвайки своето място на силните емоции и истинските думи останали във времето.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Затова аз избрах да “облека” своя подарък и обич в думи. Моят начин като блогър е да им подаря целия този експресивен разказ и всичко онова, през което съм минала, за да им кажа днес:

Обичам ви и се гордея, че ви имам! 

Моят най-голям подарък. Отличният пример и път, който аз да последвам, за да имам мечтаното семейство.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Така открих Illie.co. Една удивителна платформа за посветени стихотворения. Illie е онлайн платформа, чрез която можеш да поръчаш посветено стихотворение за любим твой човек. Да облечеш своите емоции и мисли в рими. Впечатляващото на този сайт е че всяка направена поръчка се разглежда индивидуално, без да бъдат използвани шаблони. Момичето, което стои зад страхотната идея на платформата за лични стихотворения е изключително талантлива млада поетеса – Илияна Дадарова.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Спечели ме, с желанието и амбицията да развие и разпространи този непопулярен и за някои твърде странен жест на обич. Приятели, давате ли си сметка колко трудно и същевременно мило и затрогващо е да се опиташ да съпреживееш емоцията и мислите на друг човек.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illie се опитва да вникне в смисъла на връзката между даващия и получаващия стихотворението, за да придаде интимност и истинност на думите. За да се случи това, при поръчка клиентът  попълва кратък въпросник, чиято цел е да “разголи” душата на поръчителя, без да навлиза твърде дълбоко в личното му пространство. Така и се случи. Първо, успя да развълнува мен, днес се надявам да развълнува и моите родители, които знам, че ще усетят смисъла, идеята и силата на посланието и редовете, които аз се опитах да кажа, през красивите рими на Или! Благодаря Илиянка. За труда и емоционалното богатство, което се опитваш да подариш на хората. Може да разгледате и да се запознаете в детайли с нетрадиционната платформа  Illieподари любов в рими ТУК.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

And they lived happily ever after….

 

FGa

Comments

comments

No Comments

Post A Comment