L’Oreal False Lash Superstar Mascara Review

01 12 L’Oreal False Lash Superstar Mascara Review

Здравейте, Fashion Gals, 

 

Лутайки се в поредното търсене на “суперспиралата” за очи, попаднах на модел, който смятам, че определено заслужава вниманието ви. Истински почитател съм на изразителния поглед и тъй като често пъти в дамската ми чанта задължителните козметични оръжия са спирала, коректop и глос, реших, че е удачно да ви представя спиралата, която със сигурност ще си купя ПОВТОРНО. Казвам това, защото при големия избор от козметични продукти на пазара, много рядко се случва да си купя един и същ артикул. Може би това е обвързано с манията да изпробвам всичко ново на пазара, но спиралата, за която ще ви говоря, не е от най-новите модели.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FGAL-review-Loreal-mascara-superstar

И така… става въпрос за спиралата L’oréal False Lash Superstar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Като цяло обещанието за поглед на “суперзвезда” смятам, че доста успешно го изпълнява. Наясно съм, че при различните дами, миглите възприемат по индивидуален начин всяка течност и четка, която използват при грим. Затова и моят основен критерии, в избора ми на спирала е формата на четката. За наш късмет, тук имаме 2, които в прецизна комбинация наистина създават ефекта “изкуствени мигли”.  Супер обемни, супер дълги, супер повдигнати! Да! Категорично!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Стъпка 1: изграждане на обем. Праймерът за супер размер удебелява всяка мигла, като й придава обем и я подготвя за стъпка 2.

L'Oreal-False-Lash-Superstar-mascara
Стъпка 2: Следва нанасянето с интензивен черен цвят, които видимо удължава значително миглите. Повдигащата четка прилага черна, богата на фибри формула, която идеално покрива праймера. Като дълготрайност, трябва да споделя, че спиралата издържа около 8 часа, без досадното ронене, което повечето спирали с този ефект притежават. Като усещане е изключително лека и приятна, въпреки двата слоя в стъпка 1 и съпка 2, които се нанасят.

 

L'Oreal-false-lash-superstar-mascara-2

fashion-gal-review-L'Oreal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Superstar-Mascara-fgal

Ще се радвам да споделите впечатления около продукта, както и да ме посъветвате, какъв да бъда следващият модел, който да ми гарантира поне този ефект мигли, както на снимките.

До скоро, момичета!

 

* спиралата е  предоставенa за тест от сайта за маркови парфюми Parfimo.bg

FGal

 

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment