Makeup Revolution Revue: Revolution Beach & Surf eyeshadow and Revolution makeup fixing spray

05 10 Makeup Revolution Revue: Revolution Beach & Surf eyeshadow and Revolution makeup fixing spray

Fashion Gals,

В днешния пост споделям мнение за два тест продукта, предоставени ми от Parfimo.bg, в която освен най-новите парфюми, може да откриете богата гама от декоративна козметика.  Става въпрос за палитра сенки и фиксиращ спрей за грим на английската дрогерийна марка Revolution London. Козметичният бранд предлага голям асортимент от декоративна козметика на достъпна, дори нискобюджетна цена.

Revolution-make-up

Палитрата Revolution Beach & Surf Eyeshadow съдържа 12 перлени, брокатени и матови цвята, идеални както за ежедневна употреба, така и за вечеren грим. Текстурата на палитрата е мека, като някои от сенките са дори леко маслени. Както знаете всички, тази есен задължителният код е БЛЯСЪК, МНОГО БЛЯСЪК!

Revolution-autumn-make-up

Блестящите пигменти, които предлагат повечето козметични брандове, се нанасят с помощта на специално лепило и четка. Тук на помощ идва опростеният вариант, за онези от вас, които като мен  предпочитат по-лесната техника –  сенките за очи с по-едри блестящи частици. Честито! В палитрата Revolution Beach&Surf Eyeshadow имате 2 броя сенки точно от този тип – в зелено и синьо. За съжаление повечето брокатени цветове леко става за прах, по въпреки това са лесни за употреба. Палитрата е 8.4 г.

Revolution-make-up-eye-shadow

20161003_143558

Останалите нюанси са в меки пастелни цветове, които лесно се смесват и преливат отлично. Моят любим цвят от цялата палитра е нежният перлен нюанс пепел от рози.

Revolution-make-up-colors-for-autumn

Колкото до фиксиращия спрей за грим REVOLUTION MAKEUP FIXING SPRAY, трябва да си призная, че бях изключително скептично настроена. Спреят от 100 мл. дава заявка за отличен финиш, с дълготраен ефект и без лъщене на кожата.

revolution-make-up-set

Тъй като моята кожа по-принцип не е мазна, тук мнението ми няма да помогне, но колкото до устойчивостта, определено ме изненада. Фиксиращият спрей се нанася на разстояние от 30 см, след като бъде разклатен добре. Спреят се поставя само, когато гримът е напълно завършен. Като цяло, мнението ми за продукта е положително, въпреки, че предпочитам да инвестирам средства в добра основа за грим, която ми дава повече сигурност, че гримът ми ще издържи по-дълго време.

Revolution-pro-fix-spray

Колкото до спрея, категорично не мога да поставя в графа must have продукти за козметичната ми чанта. Както много пъти съм споделяла, че обичам да организирам дрехите си, изграждайки един капсулен гардероб, така бих казала, че процедирам и с козметичната си чанта, която е хубаво да носим винаги с нас. Старая се да използвам и подбирам продукти, които биха били полезни във всяка ситуация, като: ББ крем, хайлайтър, подходяща палирта за сенки, задължително – очна линия, спирала и червило, молив за очи и вежди, и балсам за устни.

Revolution-spray-for-make-upRevolution-spray-make-up-2

Ще се радвам да споделите мнение, ако някой от вас е използвал палитрата на Revolution или фиксиращия спрей и смятате ли, че има ефект от него.

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment