My Top 5 Fall must have list

27 09 My Top 5 Fall must have list

Fashion Gals,

Днес ви представям моя есенен списък с тренди артикули, с които съм намислила да заредя есенния си гардероб.

#1. Камел палто 

x354-q80

 

 

 

Меко, топло и задължително до земята. Класически избор, който ви гарантира удобство и винаги стилна и модерна визия. Никога няма да сбъркате с инвестицията на подобен тип дамска дреха. И като една вечна дреха във вашия гардероб, моят съвет е да се доверите на устойчива материя като вълна или кашмир.

CamelCoat1

#2. Sneakers

8svwxd-i

Отново вечна класика и един неостраяващ, чаровно поизцапан supertars модел. Лесен за съчетание, както с спортна визия, така и с леко по-елегантен силует.

#3. Флорален бомбер 

Добре познат на всички ни модели, заел трайно място в гардероба ни от години насам. Този сезон отново се превръща в задължителен It модел като може да избирате от различни модни предложения: колежанска версия, с контрастни ръкави носени най-вече с цветни къси рокли; луксозни за вечер; или още по-модерни като цветните флорални предложения, които внасят една подчертана женственост и романтика.

gucci-black-multi-floral-printed-satin-bomber-jacket-black-product-1-352755772-normal5f9b8dfba4f98cd84a3fa94bc6da69f8

#4. Любимата шапка

Познавате голямата ни страст към шапките. С огромна радост посрещам есента, като отличен повод, в който да поносиш любимата топла шапка, без да мислиш дали косата ти днес е добре, дали да я вържеш или сплетеш, защото е време за месечната боя. Просто грабваш предпочитания модел и променяш изцяло облеклото и вида си. Верен съюзник във всяка ситуация – от разходка до супермаркета, до официален повод, в който всички погледи са вперени в теб.

hats

И разбира се, едно от новите предложения на любимата Киара Ферани и най-новата шапка в колекцията на модната блогърка.

BASEBALLCAP_MULTI_BLUE_101_2 BASEBALLCAP_MULTI_BLUE_1_2

#5. Ботуши над коляното

fall_winter_2016_2017_shoe_trends_thigh_high_boots fall_winter_2015_2016_shoe_trends_thigh_high_boots2

Ботушите над коляното са всепризнат хит и в тазгодишните модни тенденции, както и едно от моите желания, в есенния ми тренди списък. Уловката е, че са много специфичен модел и не подхождат на всекиго. Особено не сте особено високи, като мен. Така, че моето лутане и търсене в перфектния, за мен, модел продължава. Тази есен ботушите са плътно прилепнали по крака, високи почти до началото на крака, като се превръщат във ваша втора кожа.

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment