OOTD: Металически отблясъци

02 11 OOTD: Металически отблясъци

Металическите отблясъци се оказаха категоричен “победител” този моден сезон. И ако досега все ми се струваха леко агресивни и прекалено ярки, тази есен гледам съвсем различно на тях.

Дрехите и аксесоарите с фин блясък и елегантни отблясъци имат някаква притегателна сила, от която не може да свалиш поглед. Ако пък ви се струва прекалено ярък, може да пренесете този тренд  само върху аксесоарите си или да използвате металическия ефект единствено  върху определена част от облеклото, както в днешния аутфит пост се опитах да направя аз.

Отдавана исках да се сдобия с плисирана пола в цвят металик, изчаквайки най-накрая да се появи подходящата. И тъй като комбинацията на сиво и черно ми се стори прекалено стандартна, избрах да комбинирам сребристото с милитъри риза и шапка в цвят бургунди. Аксесоарите отново са с фин блясък и лъскави материи.

А обувките! Напълно в стила на “50 нюанса сиво”, те са моите фаворити от последната star колекция “Rock your style” на страхотната Ели Голдинг в партньорство с DEICHMANN. Модел, който ме привлече още на официалното представяне на колекцията преди месец.

 

А колкото то тези кокетни и красиви аксесоари в косата ми…. Те са от една новооткрита съкровищница за бижута и аксесоари, които са толкова красиви и нестандартни, че са способни да преобразят всяка визия. Освен добрата селекция, онова, което най-силно ме спечели беше тяхното мото: Не са нужни стотици левове, за да изглеждаме като за милиони”, самата истина!  Брандът е SEMANDO, може да разгледате повече ТУК.

I’m wearing:

shirt: Vero Moda

skirt: Zee Lane from Fashion Days

jacket: ZARA

shoes:  Ellie Goulding Star Collection for DEICHMANN

hat: no brand

diamond clutch: Cinamonn Market

hair accesoaries: SEMANDO 

sunglasses: Seville Shop

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment