Remescar Dark Circles Eye Bags Review

28 07 Remescar Dark Circles Eye Bags Review

Дойде време да ви разказа и за един от продуктите предоставени ми за тест, който изключително силно грабна вниманието ми. Става въпрос за един от най-новите продукти за околоочен контур на българския пазар Remescar Dark Circles Eye Bags.

Трябва да призная, че козметиката за очи е една от онези, които до скоро почти не използвах. Въпреки, че прекрачвайки 30-те трябваше сериозно да се замисля. Та новият продукт, дойде точно на време, да промени начина ми на мислене. База за сравнение с други продукти не бих могла да дам, единствената препоръка, която бих могла към момента да отправя е флакончето и гелът да бъдат помислени във вариант на рол-он, за по удобно и прецизно нанасяне.

Околоочният крем Remescar Dark Circles Eye Bags съдържа гилнени минерали и бипепиден комплекс, които обещават незабавно намаляване на торбичките и тъмните кръгове.  Тъй като лично аз нямам проблем с тъмните кръгове или поне засега, основното действие на гела върху моите очи бе предимно върху намаляването на торбичките или по-скоро изпъването на малките мимически бръчици около очите. (отлично кремче за нахилени дами като мен 🙂 🙂 🙂

Особено важно е правилното нанасяне на продукта, което става с потупващи движения и доза гел голяма колкото оризово зърно. Движенията препоръчително трябва да бъдат отвътре навън по контура на окото. Гелът попива бързо, но е важно веднага след нанасянето му да не правите гримаси.

Понякога в края на окото и нанесената зона се забелязват побелели участъци, които в указанието са описани като прекалено много количество нанесен гел. Именно поради това започнах и ревюто на продукта с препоръка за евентуална ролка на флакона, която да помага за по-удобното и разпределено равномерно нанасяне.

 Remescar Dark Cirkles Eye Bags се предлага на цена от 50 лв. в разфасовка от 8 мл, която на пръв поглед изглежда изключително малка и недостатъчна, но мога да ви гарантирам, че е изключително икономична. След почти двумесечна употреба (не всеки ден) съм усвоила едва 1/3 от съдържанието. В указанието към продукта се препоръчва гелът да не бъде използван ежедневно. В случай, че се интересувате и искате да научите повече за продукта може да го откриете ТУК.

В заключение мога да кажа, че Remescar Dark Cirkles Eye Bags е продукт, от който останах изключително доволна. Както ви споделих миналия месец, вече започнах своята усилена работа около завършването на дисертационния ми труд. Понякога вечерите в писане на лаптопа става прекалено дълги, а на сутринта единственото, което ме спасява от уморения поглед са слънчевите очила и от скоро това мини чудо.

Ще се радвам да споделите и вашите впечатления ако сте ползвали продукта или да препоръчате някое от вашите тайни оръжия за сияен и блестящ поглед. Ако имате други въпроси ще се радвам да отговоря на всички.

 

 

 

*Продуктът е предоставен за тест от бранда!

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment