Smart Toys for Girls!

25 10 Smart Toys for Girls!

Днешният пост Дами е посветен на умните играчки за съвременни модерни момичета. Ключовата дума е SMART във всяко отношение.

Вдъхновена от една любима моя поредица енциклопедии “Играчки за мъже” и “Играчки за жени”, днес аз попълвам най-важните съвременни джажди,  които всяка fashion gal трябва да носи в чантата си!

Любима поредица, която ви съветвам да изнамерите и да допълните библиотеката си!

Онова, което ме вдъхнови за този пост е възможността да тествам продуктите на една изключителнa по рода си компания за индустриален дизайн, на която се радваме вече и в България  – Allocacoc!

Най-специалното и магнетично нещо, с което марката привлича своите потребители, е селекцията на наложили се продукти в домакинството и ежедневието ни, и начина по който те успяват да ги преобразят. Всичко това със стремеж към един различен и съвременен стандарт.

Моите фаворити сред продуктите на бранда са audioCube  и задължителната портативна батерия под формата на кубче  с 4 допълнителни USB порта. Портове функционират както за пренос на данни, така и за зареждане, като предлагат решение на проблема с липсата на USB портове в съвременните устройства. С натовареното ми ежедневие и ежеминутните снимки и разговори, батерията на телефона ми има нужда от често презареждане.

Кубчето на Allocacoc  е идеалният избор – компактен и лек, може да бъде навсякъде с вас. PowerUSB | Portable | разполага с вградена 5000mAh батерия, което ви дава възможност да зареждате мобилните си устройства по всяко време и то едновременно. Аз най-често зареждам телефона и фото апарата си, защото това са предметите, без които почти не излизам. И понеже доста пъти заряда на едното привършва бързо, нося с мен и телефона и апарата си.

Не мога да отрека обаче, че продукта, който направо обича всички точки е портативният усилвател и сладка колонка под формата на кубче audioCube. Направо е върхът! Сигурна съм, че ще смая всеки от вас. Онези, които ме познават, знаят че не мога да си представя живот без музика.  Освен, че е със страхотен модерен дизайн, високоговорителят е и доста мощен.

Кубчето е с 360-градусов обхват на аудиото, при който звукът влиза във взаимодействие със с пространството, в което се намирате.

Посредством Bluetooth високоговорителят може да бъде свързан с всяко устройство около вас. audioCube разполага с вътрешна батерия, която издържа около 12 часа за ситуации и събития, при които не е наличен ел. контакт. Може да разгледате всички продукти на Allocacoc на сайта им www. allocacoc-bulgaria.com.

Разбира се последната щриха в образа на модерното градско момиче е истински SMART автомобил. Малък, икономичен, отличен за градски условия точно какъвто е и новият SMART FORTWO! Градска находка в изключителна опаковка.

 

 

I’m wearing:

lace dress: ALEXANDRA Italy

denim jacker: ZARA

boots: no brand 

bag: made by JK form My lingerie by Provoke

*Публикацията е в партньорство с Allocacoc Bulgaria!

FGal

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment