TommyxGIGI collection VOL.1

31 03 TommyxGIGI collection VOL.1

С началото на пролетта вече официално съм на вълна Summer Love, където ви каня да си поговорим за дългоочакваната и толкова коментирана капсулна колекция на американския дизайнер Тommy Hilfiger и топ модела Джиджи Хадид, който вече няколко сезона доста успешно успява да развълнува модния свят като посланик на марката и вдъхновение на дизайнера.

Какво да кажа?!?!! Наистина страхотни неща, в комбинация от едни от най-любимите ми цветови комбинации, характерни за американския бранд. Както наскоро ви споменах в средата на месеца имах възможността да посетя новия магазин на Tommy Hilfiger в Paradise Center, пресъздаващ изцяло новата концепция на марката за пространства от ново поколение, в които на почит са светлите и големи пространства с изчистен и същевременно модерен дизайн, който гарантирано допринася за удоволствието от моментите на пазаруване.

Колкото до дрехите и новите линии в колекцията, мога само да кажа, че олицетворяват “американската мечта” – живот, свобода и преследване на щастието, в нашия случай – в преследване на любовта! Вдъхновени от концепцията на марката “Summer of Love”, дрехите са в калифорнийски West Coast стил и са украсени със значки и свежи апликации. Един завладяващ лежерен стил, който е абсолютно отражение на моята индивидуалност и стил.

Моделите в капсулната колекция TommyXGIGI за пролет 2017 г. в представят уникалния поглед на Джиджи Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Hilfiger класически американски стил.

Ръгби райета, деним и колежански бомбъри пренасят към спокойната и безгрижна атмосфера на слънчевия щат, а емблематичните цветове на Tommy Hilfiger – червено, синьо и бяло, присъстват във всички модели.

Ето и моите фаворити в комбинация с една друга вечна класика – Vespa.

Ще се радвам да узная и кои са вашите любими артикули от капсулната колекция?

 

I’m wearing:

top: Tommy Hilfiger TOMMYXGIGI

skirt: Tommy Hilfiger TOMMYXGIGI

bomber: Tommy Hilfiger TOMMYXGIGI

backpack: Tommy Hilfiger

FGal

Comments

comments

1Comment

Post A Comment