TOMMYXGIGI new collection

28 10 TOMMYXGIGI new collection

Здравейте Fashion Gals,

Мъничко се поизгубих, но обещавам бързо да наваксам и да ви разкажа всички впечатления, които успях да понатрупам през изминалия месец.

Първото, с което бързам да ви запозная е последното събитие, на което успях лично да присъствам преди дни – дългоочакваната колаборация между един от любимите ми брандове Tommy Hilfiger и топмоделът Джиджи Хадид и представянето на есенната колекция на бранда!

Tommy-Hilfiger-x-Gigi-Hadid-Capsule-Collection-CR03_buro247.sg

 

TommyHilfiger_store_The mall_25.10

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В прекрасна обстановка, успяхме да се насладим на новите попълнения от есенната колекция на бранда, които са просто страхотни. Мъничко скъпички, но както знаем стила и качеството нямат цена, особено когато инвестирате в добре познат и доказал се бранд.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

THE GIRL-NEW-FAVORITE-FRAGRANCE

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Колекцията включва спортни облекла, обувки и аксесоари, часовници и аромати. А новият аромат на Джиджи – какво да ви кажа! Върхът! Парфюмът носи темпераментното  заглавие “THE GIRL” by Tommy Hilfiger, създаден заедно с Джиджи Хадид, аромат който отразява оптимизмa, увереността и непринудения стил на супермодела, ухаещ на круша, смокиня, виолетки, жасмин, кедрово дърво и кашмеран.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Относно капсулната колекция TommyXGigi, създадена съвместно с популярния супермодел, който стана и световен посланик на марката – Джиджи Хадид, представя изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, съчетан с характерния за Хилфигър класически американски стил.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В колекцията присъстват свежи декорации като копчета, военноморски значки, бродерии и моряшко райе. Спортно-елегантните силуети са допълнени от модерни, женствени материи, удобни плетива и кожи. Колекцията е небрежна, младежка и готина и отразява игривия, романтичен поглед на Джиджи върху класическите морски мотиви.

20161025_200711

Знаете, че моята слабост са аксесоарите, затова споделям онези от тях, които най-силно ме впечатлиха! Колекцията и парфюмът са налични в магазините на Tommy Hilfiger в The Mall и Serdika Center, така че може да се насладите на цялата нова гама предрешени  в характерния за Томи Хилфигър “Класически американски стил”.

TommyXGigi- bagTOMMYXGIGI-BAG-3TOMMYXGIGI-BAG-2

14859481_10210000573518518_278325995_o 14875167_10210000578158634_1512322881_n

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

снимки: личен архив, Петър Йорданов

 

Comments

comments

No Comments

Post A Comment