Uriage Thermal Box

10 02 Uriage Thermal Box

Здравейте, момичета,

Наскоро ви показах една красива кутия, която имах възможност да тествам и да споделя впечатления. Трябва да призная, че Uriage Termal Box дойде точно навреме, като по поръчка, някой май бе чул мислите ми…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Знаете каква е вечната ни борба със сухата кожа и нуждата й от хидратацията, а старанието лицето и кожата ни да получават достатъчно вода, в този студ и резките температурни граници от топло на студено, е особено трудно и тези фактори са малка част от всички останали, които влияят изключително агресивно на кожата ни. Аз бях в неимоверно търсене на поредния крем или серум, който да бъде максимално лек и да не утежнява кожата ми. Исках да попива максимално бързо, без да оставя лъщящи мазни следи, но да утолява жаждата на кожата ми за вода.

Uriage е марка добре позната на всички ни, която през годините, не знам защо, оставях на заден план.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Какво открих в кутията Uriage Termal Box?! В моя случай направо извора на красотата!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Започвам със съдържанието… След вече почти 2 -седмично използване мога да кажа, че термалният хидратиращ серум Uriage, определено е моят фаворит. Настина изумителен серум, който директно се настани в дамската ми чанта и който използвам няколко пъти в деня. Флаконът е 30 мл., изключително компактен и практичен, а при това и много пестелив. Имам предвид дозатора, който “умно” пуска необходимата доза крем, без да се прекалява.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Следващият продукт е лекият термален хидратиращ крем за нормална към комбинирана кожа с хидротермален комплекс в тубичка от 40 мл. Този крем аз го използвам преди лягане, след като добре съм почистила и освежила лицето си. Текстурата наподобява серума, но с още по-силна и подхранваща формула, подходящ точно за дехидратирана и суха кожа, каквато бе моята.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Термална вода Uriage, трябва да си призная я изпробвах върху новата си татуировка… Определено с чудесно действие, тъй като след 15 мин. боцкане, кожата ми бе зачервена и раздразнена, а водата идеално я успокой и премахна зачервяванията.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Колкото до мицеларната вода Uriage, все още не съм я пробвала. За  момента използвам друга, но в най-скоро време и тази ще влезе в употреба.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Последният артикул, който допълваше прекрасната кутия на Uriage бе мека кърпа за лице, чудесен аксесоар за предстоящите ми пътувания.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Колкото до добрата хидратация, скоро ще ви разкажа в отделен пост, всички си ритуали, стараейки се да  давам възможно най-доброто на кожата си, защото с приближаването на 30-те, започвам все по-вманиачено да се отнасям към този въпрос. До много скоро!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Надявам се да ми споделите кои са вашите верни ви съюзници за добре хидратирана и сияйна кожа, аз само мога да отбележа, че серумът на Uriage, определено спечели трайно вниманието ми. Ще разчитам на съвети.

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment