White sneakers OOTD

02 03 White sneakers OOTD

Fashion Gals,

Тези от вас, които следят редовно блога познават увлечението ми към спортните обувки и кецове. A в днешния аутфит пост ви представям най-новите модели от пролетната лайфстайл колекция на ASICS и модела, който най-много харесах.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Става въпрос за класическия бял модел на АSICS Tiger GEL LYTE III, който носи ДНК-то на типичната спортна обувка, но пременен в изцяло нова пролетна визия за истински фешънисти. Не познавам жена, която да не ги харесва, дори и онези от приятелките ми, които са почитателки на високите токчета, знаят и имат поне един бял спортен модел в  колекцията си.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Не знам как подбирате обувките си и кой е водещият мотив, при покупката на нов модел, но трябва да ви споделя, че аз изцяло промених виждането и нагласата ми към всяко ново попълнение, след като започнах да се грижа и внимателно да избирам какво ще обуя на малките крачета на моите момичета.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ASICS-tiger-gel-lyteIII

И ако до момента, единственото, което ме интересуваше бе обувката да изглежда красиво, през последните години започнах да обръщам специално внимание какво обувам  и на себе си. Започнах да обръщам внимание на подметката, свода и техниката, от която е изработена обувката.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Така се спрях  и  на новите си “бързоходки” ASICS Tiger GEL LYTE III , които ми осигуряват изключителна лекота при ходене. Новите пролетни лайфстайл модели на ASICS са в няколко цвята, като лично аз предпочетох класическия бял модел. Красота!!! Това, което най-много ме грабна е липсата на стандартния спортен език. Много свежо и готино! Другият особено важен фактор бе обогатеният гел в петата. Страшно удобно, сякаш стъпвате в мемори пяна и обувката заема вашата форма на крака, която в случая е и правилната! Наистина високотехнологична обувка, направена така, че са подсили естествената походка и да я направи устойчива.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

И тъй като блогът е място, в което читателите заслужават специално внимание и преференции, бързам да ви споделя, че с екипа на ASICS решихме да ви зарадваме като осигурим специален едномесечен промо код FGAL15 с отстъпка от -15 % за класическия бял модел от новата пролетна колекция на бранда, който може да поръчате ТУК

casual-ootd-fgal

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

И така, аз допълних капсулния си гардероб с едно ново класическо предложение, което надявам се ще ми служи дълго време. Избрах да го съчетая “по блогърски” любимия прокъсан деним в бяло, палто в цвят камел и неумиращата карирана риза! На това му викам класика в жанра… Непреходно, стилно и комфортно!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I’m wearing:

camel coat: Mango old

plaid shirt: H&M

denim: Pause Jeans SS’17

sneakers: ASICS Tiger GEL LYTE III

choker and sunglasses: Seville Shop

backpack: street style model inspired of Chanel

Публикацията е в партньорство с ASICS

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment