Xmas GIVEAWAY with Wilkinson Sword

15 12 Xmas GIVEAWAY with Wilkinson Sword

Приятели,

Време е и за първата порция коледни изненади с два прекрасни и функционални подаръчни комплекта от Wilkinson Sword. Както знаете, това е един от най-разпространените и предпочитани подаръци, които никога не са излишни и винаги ще намерят своето предложение във вашата баня. Сега най-популярните модели на марката идват в празнични лимитирани серии за мъже и жени, заедно с красиви несесери, които ще поберат всичко най-необходимо за предстоящите дълги пътувания.

Holiday-Givaway

Дамски комплект Wilkinson Sword с подарък козметична чантичка

Лимитираният подаръчен комплект съдържа  дамска система за бръснене Lady Protector system +  5 резервни ножчета+ подарък дамска козметична чантичка от сатен. Именно тази самобръсначка е и моят фаворит сред богатата гама, предлагаща Wilkinson Sword. Започваме с любимото розово и завършваме с предпочитаният от мен плосък дизайн, който за мен е изключително удобен, имайки предвид, че често пъти с мокри ръце, изпускаме от контрол новата си самобръсначка, която притежава отлични ножчета.
Lady protector_ПОДАРЪК

Lady Protector е система с 2 ножчета, осигуряваща удобство и комфорт при всяко движение, всичко от което се нуждаем, за да почувстваме гладкия, копринен ефект. С удобен захват и предпазващ гребен,  гумената дръжка против хлъзгане ви осигурява спокойствие при работа, а овлажняващата лента е обогатена с екстракт от Алое Вера и Витамин Е, които успокояват кожата и не провокират досадните зачервявания.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Мъжки комплект Wilkinson Sword с подарък несесер

Подаръчният комплект, с който може да зарадвате някои от своите близки или любимия си човек крие система за бръснене Quattro Titanium Sensitive + 2 резервни ножчета + подарък мъжки козметичен несесер от микрофибър. Компактен и удобен за предстоящите пътувания по празниците и бъдещи работни командировки.

QUATTRO TITANIUM ПАДАРЪК

Quattro Titanium Sensitive е луксозното изпълнение за всички взискателни господа. Четири остриета с титаниево покритие Solingen гарантират съвършена гладкост и специално завършващо ножче за максимална прецизност при трудно достъпни зони. Отново си имаме удобна гумена дръжка за по-добър захват. По-дълга лента за овлажняване на кожата с екстракти от Алое  Вера и Жожоба.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Може да се възползвате от останалите промоционални оферти на Wilkinson Bulgaria и разумно и предвидливо да грабнете най-добрите оферти тук.

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment