YSL Mon Paris EDT 2017 Review

16 05 YSL Mon Paris EDT 2017 Review

Не отделям специални постове за всеки аромат, който ми хареса, затова пък и малкото парфюми, на които ще откриете ревю в блога, са едни от личните ми фаворити, които отлично описват мен и ароматите, които предпочитам.

Моето лято 2017 ще ухае на на най-новия аромат на  YSL Mon Paris Eau de Toilette. Деликатна и “олекотена” версия на един аромат посветен на града на любовта – Париж.  Един от любимите градове на романтичния и деликатен Ив Сен Лоран. Нежно, кокетно, романтично и толкова женствено! Букет от любимите цветя, подправен със сладкия привкус на специални плодове.

Новата версия на Mon Paris Eau de Toilette, която бе представена тази пролет, запазва обонятелния подпис на оригинала. Кокетно плодово изкушение на бергамот, къпина, малина и розов пипер. Една наистина силна и категорична комбинация.  Флоралните нотки са подчинени на дюра, бял божур, самбак жасмин и портокалов цвят. Основата на парфюма пленява с моите любими пачули, в комбинация със синтетичен кашмир, амбрекс и бял мускус.

Този път върху новата версия на YSL Mon Paris работи парфюмното трио Olivier Cresp, Harry Fremont и Dora Baghriche-Arnaud.

Сигурна съм, че ароматът ще допадне на всички дами, които харесват сладникавите, плодови парфюми, като трябва да имате предвид, че това все пак е тоалетна вода и е доста по-лек вариант от сладките и натрапчиви ухания, от които понякога направо може да ви заболи глава. В тази си версия парфюмът е приказен, горещо препоръчвам!!!

*Ароматът е на разположение като тоалетна вода за 30, 50 и 90 мл.

 

FGal

Comments

comments

No Comments

Post A Comment